Tgrt Haber

Wout Weghorst Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Gol sevinci gündem oldu!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
07 Ocak 2023 21:09 - Güncelleme : 07 Ocak 2023 22:53
Wout Weghorst Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Gol sevinci gündem oldu!
Spor Toto Süper Lig,Beşiktaş,Vodafone Park,transfer,Kasımpaşa,Wout Weghorst,Manchester United

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Mücadelede bir gol atan Wout Weghorst'un gol sevinci sosyal medyaya damga vurdu. Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Weghorst'un, gol sevincinde taraftarlara el sallaması, 'veda etti' yorumlarına neden olurken İngiltere'den gelen bir iddia siyah-beyazlı taraftarları üzdü.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederken mücadeleye Wout Weghorst'un gol sevinci damga vurdu.

WOUT WEGHORST BEŞİKTAŞ'A VEDA MI ETTİ?

İlk yarının son dakikalarında Hollandalı oyuncu, attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra taraftarlara koşan Weghorst, önce formayı öptü, daha sonra da 'bye bye' işareti yaptı.

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Hollandalı oyuncunun, taraftarlara 'bye bye' işareti yapması, sosyal medyada 'veda etti' olarak yorumlandı. Weghorst'un devre arasında takımdan ayrılacağı iddia edildi.

İşte Wout Weghorst'un gol sevinci:

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1611793297751830528

ŞENOL GÜNEŞ'TEN WEGHORST SÖZLERİ

Wout Weghorst'un attığı gol sonrası yaptığı sevinç hakkında konuşan Şenol Güneş, "Wout Weghorst'un hareketini görmedim ve bilmiyorum. Bilmediğim şeyi konuşamam. Wout, yürekten oynuyor. Katkı yapıyor. Birinin geleceği ile ilgili konuşmayı uygun bulmuyorum, gündemimizde öyle bir şey yok. Konyaspor maçına odaklanmış durumdayız." dedi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1611813154492760065

Maç sonrası tekrar aynı soru sorulan Şenol Güneş, "Weghorst'un veda etmesi için seyirciye el sallaması yetmiyor, kulüple de konuşması gerekiyor. İşin resmiyetinde böyle bir şey yok. Gelişmeyi ben de duydum ama durum henüz net değil. Bana derseniz ki, bırakır mısınız Weghorst'u? Cenk Tosun'da da böyle bir şey olmuştu. Gelişmeleri bilmiyoruz. Olup olmayacağını bilmiyoruz. Transfere teknik olarak olumlu bakmam. Ancak, ekonomik ve idari tarafı var. Oyuncunun isteği var." ifadelerini kullandı.

WOUT WEGHORST MANCHESTER UNİTED'DA!

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'ın Beşiktaş'ın Hollandalı golcüsü Wout Weghorst'u kadrosuna katmak istediği daha önce Fransa basınında yazılmıştı.

Manchaster United'ın Hollandalı'yı golcüyü devre arasında almak için girişimlerde bulunduğunu yazan Fransız basını, golcü oyuncunun transferinde aşama kaydedildiğini ve sona geldiğini belirtmişti.

İngiliz Mirror gazetesi, Wout Weghorst'un Manchester United'a transfer olduğunu son dakika haberi olarak geçerken Hollandalı oyuncunun menajeri ayrılık iddialarını yalanladı.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 18 maça çıkan Weghorst, 9 gol ve 4 asistle oynadı. Hollandalı oyuncunun kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Wout Weghorst Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Gol sevinci gündem oldu!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...