Tgrt Haber

Weghorst'tan Galatasaray'a şaşırtan transfer cevabı

Editör: Murat Makas / Kaynak: Mynet
18 Kasım 2023 11:28 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 12:49
Weghorst'tan Galatasaray'a şaşırtan transfer cevabı
Weghorst,Galatasaray,Beşiktaş

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydikten sonra ayrılan Wout Weghorst, Galatasaray'ın transfer girişimine cevap verdi. Weghorst'un, Türkiye’de ilk tercihinin Beşiktaş olduğu ve Serdar Adalı ya da Hasan Arat ikilisinden birinin başkanlığa seçilmesi sonrası transfer listesine alınacağı iddia edildi.

Galatasaray, bir dönem Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Hollandalı forvet Wout Weghorst’u transfer listesine aldı. Sarı-Kırmızılı ekibin, bonservisi Burnley’de bulunan ve Alman ekibinde kiralık oynayan 31 yaşındaki futbolcuyu satın almak istediği öğrenildi.

TERCİHİ BEŞİKTAŞ

Mynet.com’da yer alan habere göre Almanya’da mutsuz olduğu belirtilen Weghorst’un Türkiye’de ilk tercihinin Beşiktaş olduğunu iletti ve siyah-beyazlılara haber yolladı.

Beşiktaş'ta yapılacak başkanlık seçimi nedeniyle transfer görüşmeleri durdurulmuş durumda. Serdar Adalı ya da Hasan Arat ikilisinden birinin göreve gelmesinin ardından Weghorst ile görüşmelere başlanacağı iddia edildi.

Weghorst'tan Galatasaray'a şaşırtan transfer cevabı

BEŞİKTAŞ'TA 18 MAÇTA 9 GOL-4 ASİST

Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyerken Manchester United'dan transfer teklifi alan ve sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Hollandalı yıldız, İngiliz ekibi ile çıktığı 31 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti. Wout Weghorst sezonun sona ermesiyle kulübü Burnley'ye geri döndü.

Kaynak: Mynet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...