Tgrt Haber

Willian Arao imzayı attı: Transfer resmen açıklandı

17 Ağustos 2023 15:14 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 15:22
Willian Arao imzayı attı: Transfer resmen açıklandı
transfer,Fenerbahçe,Panathinaikos,Willian Arao

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Willian Arao, Panathinaikos'a transfer oldu. Transfer resmen açıklanırken Fenerbahçe'nin kazanacağı ücret de belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Willian Arao, Yunanistan ekibi Panathinaikos'a transfer oldu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni sezon yapılanmasını sürdüren futbol A takımımızda, oyuncularımızdan Willian Arao’nun kalıcı transferi konusunda Yunanistan’ın Panathinaikos Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Arao’ya yeni kulübünde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

BONSERVİS 3 MİLYON EURO

Panathinaikos, 31 yaşındaki orta saha oyuncusu ile iki yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Fanatik'in haberine göre; Flamengo'dan 3 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Willian Arao'dan 3 milyon Euro civarında bir gelir elde edilmesi bekleniyor.

Ülkesinin Corinthians, Portuguesa, Chapecoense, Atletico Goianiense, Botafogo ve Flamengo takımlarında forma giyen Arao, geçen sezon Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Sarı-lacivertli formayla 45 resmi maça çıkan tecrübeli oyuncu, 1 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

https://twitter.com/paofc_/status/1692140842004213920

"KARARIMI KOLAY VERDİM"

Panathinaikos kulüp yetkilileri, Willian Arao'yu havaalanında karşıladı. Brezilyalı futbolcu, orada bulunan gazetecilere röportaj verdi.

Arao havalimanında yaptığı açıklamada şampiyonluklar yaşamak için Panathinaikos'a geldiğini belirterek, "Panathinaikos formasıyla şampiyonluklar kazanmak istiyorum. Büyük bir takım arayışındaydım ve Panathinaikos şampiyonluklar kazanmak isteyen harika oyunculara sahip. Panathinaikos da şampiyonluk peşinde koşan bir takım ve bu yüzden kararımı kolay verdim" sözlerini kullandı.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...