Tgrt Haber

Yıldız futbolcu Fenerbahçe paylaşımlarını sildi! Devre arası yolcu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
18 Ekim 2023 10:02 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 10:13
Yıldız futbolcu Fenerbahçe paylaşımlarını sildi! Devre arası yolcu
Fenerbahçe,Ryan Kent

Süper Lig'e 8'de 8 ile başlayan Fenerbahçe'de bir ayrılık kapıda, yıldız futbolcu devre arası yolcu... Kanarya'nın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Ryan Kent, Sarı-lacivertliler ile olan paylaşımlarını sildi. İşte detaylar...

İskoç ekibi Rangers'tan ayrılıp Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'ye transfer olan ancak Tadic'in gelmesinin ardından fazla forma şansı bulamayan sol kanat oyuncusu Ryan Kent, sarı-lacivertli takım ile ilgili yaptığı tüm paylaşımları sosyal medya hesabı Instagram'dan sildi.

DEVRE ARASI AYRILABİLİR

Skorer'de yer alan habere göre; Fenerbahçe ile ilgili yaptığı tüm paylaşımları sosyal medya hesabından kaldıran Ryan Kent, devre arası takımdan ayrılabilir.

Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olan Ryan Kent'in sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılında sona erecek.

Yıldız futbolcu Fenerbahçe paylaşımlarını sildi! Devre arası yolcu

SÜPER LİG'DE 4 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Süper Lig'de sadece 4 maçta görev yapan İngiliz oyuncu 114 dakika sahada kaldı ve skor katkısı yapamadı.

AVRUPA'DA 1 GOL-2 ASİST

26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Konferans Ligi Elemeler'inde oynadığı 3 maçta 1 gol 1 asist, grup karşılaşmalarında ise çıktığı 2 maçta 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...