Tgrt Haber

Yusuf Demir'e sürpriz talip

17 Ocak 2023 19:54 - Güncelleme : 17 Ocak 2023 20:01
Yusuf Demir'e sürpriz talip
Galatasaray,transfer,Yusuf Demir,Ümraniyespor

Galatasaray'ın sezon başında Rapid Wien'den 6 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Yusuf Demir için sürpriz bir teklif geldi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk devresini 8'de 8 yaparak lider tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken takımdaki oyunculara gelen teklifler de değerlendiriliyor.

Sezon başında Avusturya'nın Rapid Wien ekibinden bonservisiyle transfer edilen Yusuf Demir, sarı-kırmızılılarda forma şansı bulmakta bir hayli zorlandı.

SÜPER LİG'DEN SÜRPRİZ TALİP

Süper Lig'in ilk yarısını son sırada tamamlayan Ümraniyespor takımı güçlendirme çalışmalarına devam ederken sürpriz bir hamlede bulundu. Ümraniyespor, Galatasaray'ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı 19 yaşındaki oyuncu Yusuf Demir'e talip oldu.

Ajansspor'un haberine göre, Ümraniyespor, Galatasaray'a Yusuf Demir'i kiralamak için resmi teklif yaptı. Ümraniyesporlu yetkililer, teknik direktör Okan Buruk ve Yusuf Demir'in kararını bekliyor.

Bu sezon Rapid Wien ve Galatasaray'da oynayan Demir'in 3. takım olarak yurt içine transferi TFF talimatına uygun.

YABANCI STATÜSÜNDE OYNUYOR

Yusuf Demir, Avusturya Milli Takımı'nda 4 kez forma giydiği için talimatlara göre Türkiye'de yabancı oyuncu statüsünde sayılıyor. Dryers Mertens ve Juan Mata gibi dünya yıldızlarının arkasında kalan oyuncu Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanıyor.

KİRALIK GİTMEYE OLUMLU BAKIYOR

Yusuf Demir, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmede oynama garantisi verilmesi halinde bu sezon kiralık olarak gitmeye sıcak baktığını açıkladı. Ancak Yusuf Demir'in hangi takımı tercih edeceği bilinmiyor.

Yaz Transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna kattığı ve 4 yıllık sözleşme imzaladığı 19 yaşındaki sağ kanat Yusuf Demir; sarı-kırmızılı formayla 6 maçta görev aldı, skora katkı sağlayamadı. (Spor Arena)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...