Tgrt Haber

Yusuf Demir'in menajerlik şirketinden transfer açıklaması!

19 Ocak 2023 19:45 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 19:51
Yusuf Demir'in menajerlik şirketinden transfer açıklaması!
Galatasaray,Yusuf Demir

Galatasaray'ın sezon başında 6 milyon Euro bedelle transfer ettiği Yusuf Demir için menajerlik şirketinden açıklama geldi. Genç oyuncunun bağlı olduğu menajerlik şirketinden yapılan açıklamada iddialar yalanlanırken çarpıcı ifadeler kullanıldı.

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Yusuf Demir ile ilgili resmi bir açıklama geldi. 19 yaşındaki genç yıldız hakkında menajerlik şirketinden yapılan açıklamada çarpıcı ifadelere yer verildi.

Galatasaray sezon başında Rapid Wien'den Yusuf Demir'i 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna dahil etti. Genç yeteneğin transferi yabancı statüsü tartışmalarını da beraberinde getirdi. Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan Yusuf Demir'in devre arasında bir Süper Lig ekibine kiralanacağı iddia edildi. Bu iddialara üzerine bir açıklama geldi.

MENAJERLİK ŞİRKETİNDEN YALANLAMA

Adı Ümraniyespor'la anılan genç yıldızın menajerlik şirketi çıkan transfer haberleri hakkında bir paylaşımda bulundu. Yusuf Demir'in bağlı olduğu menajerlik şirketinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Yusuf için kiralık transfer haberleri kesinlikle doğru değil. Çok fazla saçmalık yazıldı. Galatasaray, iki aylık bir proje değil. Futbolu bilen herkes, Belçikalı Dries Mertens ve İspanyol Juan Mata gibi oyuncuları geçmenin kolay olmadığını bilir. Her halükarda, Yusuf Demir iyi bir ruh hali içinde ve kendini göstermeye istekli."

19 yaşındaki Avusturyalı futbolcu bu sezon Galatasaray formasıyla 6 maça çıktı. Genç yetenek bu süreçte gol ya da asist üretemedi. Yusuf Demir'in Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 19 yaşındaki yıldız adayının güncel piyasa değeri 7.5 milyon Euro civarında...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...