Tgrt Haber

Yusuf Sarı'ya Süper Lig devi kanca attı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Ocak 2024 17:19 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 17:20
Yusuf Sarı'ya Süper Lig devi kanca attı!

Adana Demirspor'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen ve transferin gözde isimlerinden biri haline gelen Yusuf Sarı için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi. İşte detaylar...

Adana Demirspor​ formasıyla gösterdiği etkili performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Yusuf Sarı​'ya talipler her geçen gün artıyor.

GALATASARAY​'DAN YUSUF SARI HAMLESİ

Adana temsilcisiyle 2025’e kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcuya Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos​'un yanı sıra Avrupa’dan birçok kulüp talip oldu. Transferde adı Beşiktaş​ ile de anılan yıldız futbolcuya son olarak Galatasaray da kanca attı.

ZİYECH'İN YERİNE GELECEK!

Sabah'ta yer alan habere göre; Faslı yıldız Hakim Ziyech'in ayrılması ihtimalinde bir kanat oyuncusu transfer etmek isteyen Galatasaray, Yusuf Sarı'yla ilgileniyor. 

Milli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar, girişimlere başladı. Haberin detayında, Ziyech'in takımdan ayrılma ihtimali yarı yarıya gösterildi.

22 MAÇTA 2 GOL-9 ASİST

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla toplamda 22 maçta forma giyen Yusuf Sarı, 2 gol atarken 9 da asist yaptı.

Piyasa değeri 6.5 milyon Euro civarında gösterilen Yusuf Sarı'nın sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...