Tgrt Haber

Zalgiris maçı sonrası Galatasaray'ın yıldızına dev tepki: "Bırakın gitsin..."

26 Temmuz 2023 11:40 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 11:53
Zalgiris maçı sonrası Galatasaray'ın yıldızına dev tepki: "Bırakın gitsin..."
Galatasaray,Şampiyonlar Ligi,Zalgiris,Victor Nelsson

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Litvanya ekibi Zalgiris ile deplasmanda 2-2 berabere kalırken Victor Nelsson'un performansı gündem oldu. Sarı-kırmızılı taraftarların bir bölümü yıldız oyuncuya tepki gösterirken bir bölümü de sahip çıktı. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Litvanya temsilcisi Zalgiris Vilnius ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılılar, 2-1 öne geçse de son dakika golüyle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

NELSSON'DAN BÜYÜK HATA!

İlk yarı 0-0 sona ererken maçın 47. dakikasında Zalgiris Vilnius'un hızlı gelişen atağında Victor Nelsson büyük bir hata yaptı.

Danimarkalı savunma oyuncusunun kaptırdığı top sonrası Oyewusi karşı karşıya pozisyonda takımını öne geçiren golü attı. Bu hatayla birlikte Galatasaray geri düştü.

PERFORMANSI TEPKİ ÇEKTİ

Galatasaray'dan ayrılma ihtimali yüksek sesle konuşulan Victor Nelsson'un, golde yaptığı hata dışında da gösterdiği performans taraftarların tepkisini topladı.

Geçen sezon şampiyonlukta büyük pay sahibi olan başarılı stoperin, takımdan ayrılmak istediği için böyle bir düşüş yaşadığı şeklinde yorumlar yapılırken bir kesim taraftar ise yıldız stoperi savunan paylaşımlar yaptı.

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRI: HEMEN SATILSIN!

Birçok sarı-kırmızılı taraftarlar, Nelsson'un motivasyonunu kaybetmesi sebebiyle satılması gerektiğini savundu. İşte o paylaşımlardan bazıları:

-Nelsson vücut olarak sahada, kafa olarak yolda...

-Nelsson böyle mutsuz takılıp hata yapacaksa bırakın gitsin, yeri dolar.

-Bu kadar isteksiz olduğunu belli edecekse ilk teklifte gönderilmeli.

INSTAGRAM PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Ayrıca Victor Nelsson'un Instagram hesabına yorum yaparak Danimarkalı oyuncuya tepki gösterenler birçok taraftar da oldu. Bir kısım ise oyuncuya destek verilmesi gerektiği yönünde paylaşımlar yaptı.

OKAN BURUK'TAN NELSSON SÖZLERİ

Karşılaşmanın ardından Nelsson'u eleştiren başka bir isim ise Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk oldu.

Başarılı teknik adam "Nelsson belki de en kötü maçlarından birini oynadı. Kimse hazır değil ama bu seviyede daha iyi olmamız gerekiyordu. Takım savunmamızın daha iyi olması gerekiyordu. Doğru yerleşemedik" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Muharrem gül 28 Temmuz 2023 10:15

Herşey normal donecek şampiyon takım gerigelecek sabır gerekli

Sonraki Haber Yükleniyor...