Tgrt Haber

1 Mayıs'ta polise saldıran şüpheliler hakim karşısında

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 May 2024 13:41 - Güncelleme : 04 May 2024 13:52

1 Mayıs'ta Saraçhane'den Taksim'e yürümek isterken polis tarafından durdurulan ve taşkınlık çıkarıp polislere saldıran 65 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane'de polise taş ve sopalarla saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheliler hakim karşısına çıkarıldı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekiplerince 1 Mayıs'ta çıkan olaylar sırasında yakalanan 35 kişi ile sonrasında kamera kayıtları, yüz tanıma sistemiyle saldırıya karıştıkları tespit edilerek gözaltına alınan 30 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

1 Mayıs'ta polise saldıran şüpheliler hakim karşısında - 1. Resim

Sağlık kontrolünden geçirilen 65 şüpheli, polis eşliğinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

217 ŞÜPHELİDEN 182'Sİ SERBEST

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kentte yapılan kutlamalarda Taksim Meydanı'na ilerlemeye çalışan ve polise saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 217 şüpheliden 182'si serbest bırakılmış, sonrasında yapılan çalışmalarda 30 şüpheli daha yakalanmıştı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...