Tgrt Haber

120 km hızla scootera vurdu, iki kardeşi ölüm ayırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Yeni Asır
08 Şubat 2024 10:59 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 11:02
120 km hızla scootera vurdu, iki kardeşi ölüm ayırdı
İzmir,Kaza,Scooter

İzmir’de 120 kilometre hızla giden bir otomobil, Soykan Sönmez ve ağabeyi Göktuğ Sönmez'e çarptı. Feci kaza sonucu Soykan Sönmez hayatını kaybetti, Göktuğ ise yaşam mücadelesi veriyor.

Türkiye'de son dönemde artan elektrikli scooter kazalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen kazada; scootera binen 10. sınıf öğrencisi Soykan Sönmez ve ağabeyi Göktuğ Sönmez'e, yaklaşık 120 kilometre hızla giden bir otomobil çarptı.

Arabanın çarpmasıyla iki kardeş, metrelerce uzağa fırladı. Feci kazayı gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

SOYKAN SÖNMEZ KURTARILAMADI

Kaza yerine gelen sağlım ekipleri, ağır yaralanan kardeşler hemen hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kardeşlerden Soykan Sönmez hayatını kaybetti.

120 km hızla scootera vurdu, iki kardeşi ölüm ayırdı - 1. Resim

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

Vücudunda çok sayıda kırık bulunan Göktuğ Sönmez ise yaşam mücadelesi veriyor. Feci kazanın ardından açılan soruşturma kapsamında; 20 yaşında olduğu öğrenilen araç sürücüsü gözaltına alındı.

120 km hızla scootera vurdu, iki kardeşi ölüm ayırdı - 2. Resim
(Soykan Sönmez-Göktuğ Sönmez)

"SCOOTERLAR YASAKLANSIN"

Çocuklarını kaybeden baba Gökhan Sönmez ve anne Müjde Sönmez, scootarların yasaklanmasını istedi. Acılı aile, "Bunların yasaklanması gerekiyor. Çok tehlikeli araçlar" dedi.

Kaynak: Yeni Asır
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...