Tgrt Haber

22 yaşındaki gencin şüpheli ölümü! Darbedildikten sonra ölü bulundu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İHA, AA
05 Ocak 2023 18:53 - Güncelleme : 05 Ocak 2023 18:57
22 yaşındaki gencin şüpheli ölümü! Darbedildikten sonra ölü bulundu 
Isparta

Isparta'da bir mekanda çıkan kavgada darbedilen 22 yaşındaki genç, olaydan saatler sonra evinde ölü bulundu. Genci darbettikleri iddia edilen 4 zanlıdan 2'si tutuklandı. Tutuklular cezaevine gönderildi. 

Isparta'da bir eğlence mekanında çıkan kavgada darbedildiği ileri sürülen 22 yaşındaki Hasan Tanrıkulu, olayın üzerinden saatler geçtikten sonra evinde ölü halde bulundu. 

Çıkan kavgada genci darbedildiği öne sürülen ve gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz salı günü gece 04.02 sıralarında Fatih Mahallesi Toptancılar Sitesi'nde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. 

Aktarılan bilgiye göre, eğlence mekanında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Çıkan kavgada Hasan Tanrıkulu (22) darbedildi. Olay sonrası evine giden Tanrıkulu, öğle saatlerinde evinde ölü bulundu. Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin gerçekleştirdikleri çalışmalar neticesinde Hasan Tanrıkulu’nu darbetikleri ileri sürülen E.A.Y., M.Y., A.Ş. ve Y.C.B. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen A.Ş. ve Y.C.B. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından serbest bırakılırken M.Y. ve E.A.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Tanrıkulu’nun kesin ölüm nedeni otopsi raporu sonrası belli olacak. 

 

 

Kaynak: İHA, AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...