Tgrt Haber

3 çocuk annesi kadın dehşet saçtı: Tartıştığı kocasını uyurken katletti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Eylül 2023 15:32 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 16:00
3 çocuk annesi kadın dehşet saçtı: Tartıştığı kocasını uyurken katletti
Konya,Kavga,Bıçak

Konya’nın Karapınar ilçesinde 3 çocuk annesi bir kadın, dehşet saçtı. Tartıştığı kocasını uyurken bıçaklayarak öldüren kadın, polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Konya’nın Karapınar ilçesinde meydana gelen olayda, gece saatlerinde S.K. ile kocası Ahmet Kalkan (40) arasında tartışma çıktı. Gece saatlerinde eline bıçağı alan 3 çocuk annesi S.K., eşi Ahmet Kalkan’ı uyurken boğazından bıçakladı.

S.K. daha sonra polisi arayarak kocasını bıçakladığını söyleyerek eve polis çağırdı. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Ahmet Kalkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

KADIN GÖZALTINA ALINDI

Kalkan’ın cansız bedeni evde yapılan incelemenin ardından Karapınar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, zanlı S.K. polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...