Tgrt Haber

3 milyon TL değerinde altın ve döviz çalmışlardı: Toprağa gömmüşler

Editör: Atakan Civelek / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ekim 2023 12:50 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 12:50
3 milyon TL değerinde altın ve döviz çalmışlardı: Toprağa gömmüşler
Kırşehir,hırsızlık,Altın hırsızları

Kırşehir'de, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon TL olan ziynet eşyası ve dövizi polisten saklamaya çalışan iki hırsız, bulunmaması için değerli eşyaları toprağa gömdü.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince, şehirde meydana gelen kasa hırsızlığı ile ilgili yürütülen planlı çalışmalarda 2 şüpheli şahıs tespit edildi.

İhlas Haber Ajansı’nda yer alan habere göre, şüphelilerin ele geçirilmesine yönelik yürütülen fiziki ve teknik çalışmalar neticesinde; şahısların çaldıkları malzemeleri Kaman ilçesine bağlı Çağırkan köyünde bir adres götürdükleri güvenlik kameralarınca tespit edildi.

TOPRAĞA GÖMÜLÜ ŞEKİLDE BULUNDU

Cumhuriyet savcısının talimatı sonrasında polis tarafından belirlenen adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.

3 milyon TL değerinde altın ve döviz çalmışlardı: Toprağa gömmüşler

Yapılan operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan çok sayıda döviz, burma bilezik, gram altın, yarım altın ve çeyrek altın ile farklı cinste ziynet eşyası, kehribar taşı teşbihler, kıymetli metal ve taş eşya bahçede toprağa gömülü şekilde bulundu.

3 milyon TL değerinde altın ve döviz çalmışlardı: Toprağa gömmüşler

Kasada bulunan diğer eşyalar ise şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ele geçirildi.

Eşyaların muhafaza edildiği çelik kasa ise boş bir arsada alt kısmından parçalanmış şekilde bulundu.

İşlemleri tamamlanan şüpheliler M.B. ve N.B., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kırşehir E-Tipi cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...