Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: 9 PKK'lı terörist öldürüldü

09 Şubat 2022 14:37
Fotoğraf AA

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olan 9 PKK/YPG’li teröristin öldürüldüğü duyuruldu. Bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 14 oldu.

Fotoğraf AA

Kahraman Mehmetçik'in terör örgütleri ile yurt içinde ve dışında mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olan 9 PKK/YPG'li teröristin öldüürldüğünü duyurdu.

"TERÖRİST NEREDEYSE HEDEFİMİZ ORASI"

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Terörist neredeyse hedefimiz orası! Kahraman Komandolarımız, Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olan 9 PKK/YPG'li teröristi başarılı bir operasyon ile etkisiz hâle getirdi. Bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 14 oldu." ifadelerini kullandı.

Son dakika! MSB duyurdu: 9 PKK'lı terörist öldürüldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...