Tgrt Haber

ABD askerleri PKK'lılarla birlikte kutladı! Kadın asker yakasına taktı

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 Mart 2024 20:59 - Güncelleme : 23 Mart 2024 21:52
ABD askerleri PKK'lılarla birlikte kutladı! Kadın asker yakasına taktı

Nevruz kutlamalarına PKK'lılara ABD askerleri eşlik etti. Suriye'deki etkinliklerde Amerikan askerlerinin yakalarına PKK/YPG'nin renklerinde yaka süsleri taktıkları dikkat çekti.

Suriye'nin Haseke ve Halep illerindeki nevruz kutlamalarına katılan ABD askerleri terör örgütü PKK'yı temsil eden bayrakların altında eğlendi yakalarına renklerini taktı.

Örgüte yakın sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlara göre ABD askerleri, Halep'in Aynularab ilçesi ile Haseke'nin Derik ilçesinde düzenlenen nevruz etkinliklerinde yer aldı.

ABD askerleri PKK'lılarla birlikte kutladı! Kadın asker yakasına taktı - 1. Resim

PKK/YPG yandaşları, her iki ilçede düzenlenen etkinlikte elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri ile terör örgütü PKK'yı simgeleyen yıldızlı, sarı, yeşil ve kırmızı renkli bez parçalarını açtı.

ABD askerleri PKK'lılarla birlikte kutladı! Kadın asker yakasına taktı - 1. Resim

Sosyal medya hesaplarında yayımlanan videoda Derik'teki etkinlikte ABD’li kadın askerin PKK/YPG'nin kullandığı renklerde yaka süsleri taktığı görülüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...