Tgrt Haber

Aç kurt, karşılaştığı köpeği boğarak böyle sürükledi!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Şubat 2024 00:04 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 00:20
,köpek,kurt

Ardahan’da aç kalan bir kurdun köpeğe saldırıp boğduğu anlara kameraya yansıdı. Görüntülerde kurdun, köpeği ormana sürüklediği görüldü.

Dondurucu soğukların etkisini gösterdiği Ardahan'da aç kalan kurtlar, yiyecek bulmak için şehir merkezine inmeye başladı. Bu durum, cep telefonu kamerasıyla kaydedilen ürkütücü bir olayla da belgelendi. Görüntülerde, bir kurdun, bir köpeği boğduktan sonra onu ormana doğru sürüklerken görülüyor.

KÖPEĞE SALDIRDI

Kar yağışının ardından kent genelinde etkili olan dondurucu soğuklar, yaban hayatını olumsuz etkiliyor. Besin bulmakta zorlanan kurtlar, yiyecek bulmak için yerleşim yerlerine inmeye başladı. Damal ilçesine bağlı Eskikılıç köyüne kadar inen bir kurt, karşısına çıkan bir köpeğe saldırdı. Köpeği boğduktan sonra ise onu sürükleyerek ormana doğru götürmeye başladı.

Olayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir vatandaş, yaşananlara şaşkınlık ve endişe ile tepki gösterdi. Görüntüler, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

KAMERALARA YANSIDI

İlçeden iş dönüşü köye giderken bir kurdun köpeği boğduğu anlara şahitlik eden Ozan Güler, o anları cep telefonu ile kaydetti. Görüntüde, kurdun boğduktan sonra sürüklediği köpeği, başka köpeklerin havlamasıyla bırakıp gözden kaybolduğu anlar yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...