Tgrt Haber

Adana'da at ve eşek kemikleri bulundu

28 Aralık 2017 15:54
Adana'da at ve eşek kemikleri bulundu
at eti,,eşek eti,,adana,

Merkez Yüreğir ilçesindeki bir gölette bulunan kesilmiş at ve eşeklere ait kemiklerin temizlenmesi için çalışma başlatıldı. Çevredekiler, "Suyun altında dışarıda görünenden daha çok kemik var." dedi.

Adana’da, bir gölette çok sayıda kesilmiş at ve eşeğe ait  kemik bulundu.  Merkez Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir gölette, çok  sayıda hayvan kemiği gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl  Müdürlüğü ekipleri, at ve eşeğe ait olduğu belirlenen kemiklerle ilgili inceleme  başlattı. Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Zabıta Daire Başkanlığı ve Çevre  Koruma Daire Başkanlığı ekiplerince de temizlik çalışması başlatıldı. Çevrede oturan vatandaşlardan Mehmet Şenci, 2-3 kişinin akşam  saatlerinde kemikleri  getirerek attığını belirterek, "Suyun altında dışarıda  görünenden daha çok kemik var." dedi.

Adana'da at ve eşek kemikleri bulundu

Adana'da at ve eşek kemikleri bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...