Tgrt Haber

Adana'da özel harekattan suç örgütüne baskın: 26 gözaltı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
25 Ekim 2022 09:13 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 09:23
Fotoğraf (İHA)
Adana,özel harekat

Adana'da suç örgütlerine yönelik yeni bir operasyon başlatıldı. Şafak vakti düzenlenen operasyonda özel harekat polisleri kapıları kırarak girdiği evlerde tabanca, mermi ve uyuşturucu hap ele geçirdi. Operasyonda 26 kişi gözaltına alındı.

Fotoğraf (İHA)

Adana'da suç örgütüne yönelik şafak vakti düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Organize Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalarda merkez Seyhan ilçesinde “çıkar amaçlı suç örgütü” kurulduğunu ve 31 kişinin bu örgüt ile birlikte hareket ettiğini tespit etti. Polis yaptığı çalışmada ayrıca örgütün nitelikli yağma, kasten yaralama, uyuşturucu ve silah ticareti yapma gibi 14 ayrı suça karıştıklarını saptadı. Polis zanlıların yakalanması için savcılık talimatıyla şafak vakti 31 şüphelinin yakalanması için adreslere operasyon düzenledi.

Adana'da özel harekattan suç örgütüne baskın: 26 gözaltı

26 ŞÜPHELİ GÖZALTI

Yapılan baskınlarda özel harekat polis kapıları kırarak evlere girdi. Evlerde yapılan aralamalarda 2 ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi ve 70 uyuşturucu hap ele geçirdi. Polis 26 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlılar adli tıp biriminden sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...