Tgrt Haber

Ağrı’da can kayıplı kaza! Otomobil ile tır çarpıştı…

Editör: İmran Baran / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Ekim 2023 11:09 - Güncelleme : 01 Ekim 2023 11:29
Ağrı’da can kayıplı kaza! Otomobil ile tır çarpıştı…
trafik kazası,ağrı

Ağrı-Van kara yolu Hamur ilçesi kavşağında otomobil ile tır çarpıştı. Can kayıplarının bulunduğu kazada, yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Ağrı’nın Hamur ilçesi Ağrı-Van kara yolunda otomobil ile tır çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralanırken 2 kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Osman Y. yönetimindeki otomobil, Ağrı-Van kara yolu Hamur ilçesi kavşağında Mesut G'nin kullandığı tırla çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Çarpışma sonrası otomobilde sıkışan iki yaralı itfaiye ekiplerince bulundukları yerden çıkarıldı. Otomobil sürücüsü Osman Y. Yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılardan T.Y, Y.Ç.Y. ve A.Y. 112 Acil Sağlık ekiplerince Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan T.Y. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...