Tgrt Haber

Ağzında sigarayla içeri giren müşteriye dayak! Uçan tekmeyle saldırdılar

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Nisan 2024 10:18 - Güncelleme : 30 Nisan 2024 10:19

İstanbul Okmeydanı'nda telefon satışı yapan bir dükkana ağzında sigarayla giren müşteri, yapılan uyarılara aldırmayınca esnaf dayağı yedi. Kafası yarılan müşteri şikayetçi olmazken, kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Okmeydanı'nda müşteri ile esnaf arasında sigara yüzünden çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Ortalığın savaş alanına döndüğü anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; olay geçen yaz Kaptanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Telefon satışı yapan Erdi Çavuşoğlu’nun dükkanına akşamüstü bir müşteri girdi. Fakat Çavuşoğlu, ağzında sigarayla iş yerine giren şahsı sigara içmemesi yönünde uyardı. Ancak uyarıları umursamayan şahıs, Çavuşoğlu’na bağırmaya başladı.

Ağzında sigarayla içeri giren müşteriye dayak! Uçan tekmeyle saldırdılar - 1. Resim

'SİGARA İÇİLMEZ' UYARISI DAYAKLA SONLANDI

Esnafın da bağırarak karşılık vermesi üzerine semtteki bir grup genç, dükkanın önüne geldi. Yaşanan tartışmada şahıs gençlere küfür de edince ortalık karıştı. Gençlerin hep birlikte saldırdığı şahıs yumruklarla darbedildi. Esnaf araya girip şahsı uzaklaştırdı ancak gençlerden biri şansa uçan tekme atınca tekrardan ortalık karıştı. Darbedilen adam uzaklaştırılırken, yaşananlar kameralara yansıdı.

Ağzında sigarayla içeri giren müşteriye dayak! Uçan tekmeyle saldırdılar - 2. Resim

TANSİYON YÜKSELDİ, ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Olayla ilgili konuşan esnaf Erdi Çavuşoğlu, “Müşteriyi sigarayla girmemesi konusunda uyardık. Ona rağmen sigarayla dükkana girdi. Ardından sinirlenerek, ’Hemen işlemimi yap, gideceğim’ dedi. Tekrar içeride sigarayla dolanmaya devam etti. Kendisini, ‘İçeride müşteriler rahatsız oluyor, sigara ile girmek yasak’ diyerek tekrar uyardım. İşlemini de yapmadığım için kendisi sinirlendi. Daha sonra sinirlenerek bağrışmaya başladık. Sesleri duyan diğer arkadaşlar da onu, ‘Sigarayla girmeni istemiyor, o da haklı’ diyerek uyardılar. Onlarla biraz atıştılar. İki tarafın tansiyonu yükselince birbirine girdiler” ifadelerini kullandı.

Ağzında sigarayla içeri giren müşteriye dayak! Uçan tekmeyle saldırdılar - 3. Resim

KAFASI YARILDI, ŞİKAYETÇİ OLMADI

Çavuşoğlu, “Arkadaşın elinde ne vardı hatırlamıyorum. Arkadaşın kafası yarıldı. Diğer esnaf arkadaşlar da araya girdiler ve ayırdılar. Sonrasında polis geldi ve müdahale etti. Arkadaş, ‘Hepinizi aldıracağım, şikayetçiyim’ diye tehditler savurarak hastaneye gitti. Daha sonra ortak arkadaşlar araya sokularak barıştık. Devamlı gelip giden bir müşteriydi ancak kendisini tanımıyorum” dedi.

Öte yandan olayla ilgili hastanede tedavi olan şahsın emniyete gittiği ancak şikayetçi olmadığı ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...