Tgrt Haber

AK Parti ilçe başkanı trafik kazası geçirdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Şubat 2024 10:01 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 10:38
AK Parti ilçe başkanı trafik kazası geçirdi
AK Parti,trafik kazası,ilçe başkanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti öncesi Adıyaman'a doğru hareket eden AK Parti Samsat İlçe Başkanı Osman Idaci trafik kazası geçirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman'a gerçekleştireceği ziyaret sebebiyle toplantı ve hazırlık çalışmalarına katılmak üzere Adıyaman'a giden AK Parti Samsat İlçe Başkanı Osman İdacı ile yardımcısı Nurettin Orhan trafik kazası geçirdi.

YOLDAN ÇIKIP ŞARAMPOLE UÇTU

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre; AK Parti Samsat İlçe Başkanı Osman İdacı yönetimindeki 07 EVC 097 plakalı araçla Adıyaman’a seyir halindeyken Sahabe mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan şarampole yuvarlandı. Hayati tehlikesi bulunmayan İdacı ve Yardımcısı Nurettin Orhan vatandaşlarca Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar.

AK Parti ilçe başkanı trafik kazası geçirdi - 1. Resim

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, İlçe Başkanı Osman İdacı ve Başkan Yardımcısı Nurettin Orhan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adıyaman programı hazırlık çalışmaları için il merkezine giderken kaza geçirdiklerini açıkladı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirten Fırat, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...