Tgrt Haber

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan’a yönelik ‘montajcı’ sözlerine tepki

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
23 May 2023 09:19 - Güncelleme : 23 May 2023 09:47
cumhurbaşkanı erdoğan,kemal kılıçdaroğlu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ‘montajcı’ sözlerine AK Parti cephesinden tepki yağdı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesi mitinglerinde ve gençlerle buluştuğu programda gösterilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan’ın da içinde bulunduğu propaganda videosu dün tekrar gündeme geldi.

Pazartesi günü TRT ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan soru üzerine, “Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var. Ama montaj ama şu ama bu” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘Montajcı sahtekarlar’ ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1660744992397185048

“BEN İFTİRAYA UĞRAMAKTAN YORULDUM”

Kılıçdaroğlu, bir sonraki paylaşımında ise "Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!" dedi.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1660758298528718848

AK PARTİ’DEN KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ

Kılıçdaroğlu'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'montajcı' ifadelerine AK Parti cephesinden büyük tepki yağdı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a yönelik “montajcı” sözlerine, "Türkiye'nin geleceğine dair hiçbir vizyonu ve projesi olmayanlar, koltuğunu kaybetme korkusunun son hezeyanı olarak siyasette ve söylemde seviyesizliğini de ispatlamıştır. Milletimizdeki demokratik olgunluğun zerresinin kendilerinde olmadığını bir kez daha göstermişlerdir. Montaj ürünü bu zatın miladı dolmuş, Türkiye'ye ve gençliğe verebilecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu çirkin ifadeleri kullananları milletimize havale ediyoruz" diyerek cevap verdi

Türkiye İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise “Bu aziz millet bir hafta içinde kılıktan kılığa giren sözüm ona siyasetçilere gereken dersi verecektir” dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...