Tgrt Haber

AK Parti'ye oy veren seçmen sandığa gitmedi! Seçmen kırgın, üzgün ve öfkeli

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
01 Nisan 2024 17:04 - Güncelleme : 01 Nisan 2024 17:18

ARGEDER Strateji Enstitü Başkanı Mehmet Ali Kulat, 2024 Yerel seçimlerde büyük kayıp yaşayan AK Parti'nin seçmeninin sandığa gitmediğini ifade etti. Kulat, AK Parti'nin seçmeninin kırgın, kızgın ve öfkeli olduğunu belirtti.

TGRT Haber canlı yayına katılan MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, yerel seçim değerlendirmesi yaptı. AK Parti'nin yerel seçimlerdeki büyük kaybının altını çizen Kulat, tek tek olayların altını çizdi. CHP'nin kazanmadığını aslında AK Parti seçmeninin sandığa gitmediğini ifade etti. Bunun içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasına dikkat çekerek bir an önce değişimler yapılması gerektiğinin altını çizdi. 

AK PARTİ'YE OY VEREN SEÇMEN SANDIĞA GİTMEDİ! 

Vatandaşlar AK Parti'ye kırgın oldukları için sandığa gitmediğinin altını çizen Kulat, özellikle adalet ve güven problemlerinin altını çizdi. Mehmet Ali Kulat, iktidarın bu seçimi çok iyi okunması gerektiğini ifade etti.

AK Parti'ye oy veren seçmen sandığa gitmedi! Seçmen kırgın, üzgün ve öfkeli - 1. Resim

Kulat, "Özellikle seçim sonrası Bakanlık ya da MYK gibi yenilenmelerle sınırlı kalmamalı. Bununla beraber mutlaka kırgın, kızgın ve üzgün seçmenin gönlünün kalıcı hoş kılınması lazım. AK Parti, ciddi bir seçmen kaybettiğini yerel seçim sonuçlarından daha net görmüş oluyoruz. AK Parti, güven çalışması yapmalı." dedi. 

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE KÖKLÜ DEĞİŞİM YAPILMALI!

AK Parti ve MHP seçmenleri gönülleri kırgın oldukları için taraf değiştirme olasılıkları da oldukça yüksek olduğunu hatırlatan Kulat, Erdoğan'ın bunun için çok iyi çalışacağını da ifade etti. Yerel seçimler defteri kapandı. Bundan sonraki süreç çok iyi çalışmalar yaparak iyi revizyonlardan geçirilmeli.

AK Parti'ye oy veren seçmen sandığa gitmedi! Seçmen kırgın, üzgün ve öfkeli - 2. Resim

Memur atamaları, öğretmen atamaları, zam oranları bununla beraber verilen tüm sözler üzerinde olumlu olabilecek çalışmalar yapılması gerekiyor. Kulat, "AK Parti'nin köklü değişime gitmesi gerektiğinin taraftarıyım. Yeniden Ferah Partisinden diğer tüm partilere kadar bu süreçte vatandaşı düşünen politikalar izlemeleri lazım" şeklinde konuştu. 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kadir 1 Nisan 2024 23:47

Defalarca yazdım buradan emekli ve işçilerden büyük tepki var diye.Memura bol keseden verip emekliyi bir kenara iterseniz sonuç bu olur.Benim kök maaşım 5400 dü üç kere yapılan zamla 8 bin oldu benim gibi milyonlar var.Çalışan kişi de bakıyor emekli olan cüzzi bir maaş alıyor, onlar da tepkisini koyuyor.Devasa hastaneler yapılıyor ama randevu alınamıyor.Mülteciler büyük sorun, eğitimde bir istikamet yok, tahsilli vasıfsız sosyal medya esiri, dini ve millilikten uzak bir gençlik yetişiyor.Bu kadar zamın karşısında millet devleti göremiyor, petrol, gaz buluyoruz aksine fiyatlar artıyor, faizleri birdenbire düşürdünüz enfilasyon fırladı, şimdi 50ye çıkardınız üç ay sonra, 6ay sonra temmuzda düşecek diyorsunuz inandırıcılığınız kalmadı.Demlilere çok özgürlük veriyorsunuz.Haller, galeriler,nakliyeler, hayvancılık, semt pazarları gibi önemli yerler genelde demlilerin elinde

Ayşe unlu 1 Nisan 2024 21:25

Ak parti seçmeni kısa kısa oy kullanmaya gitti ama uygulamaya bakıp haksızlığa kızan akp li seçmen akp den vazgecti

Sonraki Haber Yükleniyor...