Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden mikrofonu alıp Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi

30 Ocak 2022 15:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden mikrofonu alıp Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Kemal Kılıçdaroğlu,Trabzon

Trabzon'da Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda bir çocuğu sahneye aldı. Erdoğan'ın elinden mikrofonu kapan çocuk, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Daha sonra küçük çocuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da yapımı tamamlanan projelerin Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.

"CHP, TERÖR ÖRGÜTÜ İLE YAN YANA"

Burada CHP'yi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Erdoğan, "CHP'nin başındaki zat, kiminle yan yana terör örgütü ile yan yana. PKK bir terör örgütü, onun Meclis'teki uzantısı da malum. Bunlarla kol kola dolaşanlara benim milletim tamam der mi?" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA CEVAP

Konuşmasının devamında Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun ihale iddalarına da cevap verdi. İhalelere imza atmadığını belirten Erdoğan, "Yalancılığını ispat ettin" dedi.

ERDOĞAN'IN ELİNDEN MİKROFONU KAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda bir çocuğu sahneye aldı. Erdoğan'ın elinden mikrofonu kapan çocuk, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Daha sonra küçük çocuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy istedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...