Tgrt Haber

Alevlere teslim oldu, santral bomba gibi patladı: O anlar kamerada...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Ağustos 2023 09:03 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 09:45
Bursa,Fabrika,Yangın

Bursa’da bulunan bir mobilya fabrikasında henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Alevlerin dakikalar içinde büyüdüğü yangında, fabrikanın santrali bomba gibi patladı. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Bursa'nun merkez Nilüfer ilçesi Doğanköy Mahallesi'nde bulunan bir mobilya fabrikasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı ve gökyüzüne yoğun dumanlar yükselmeye başladı.  

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; dumanların yükseldiği fabrikanın santralinde büyük bir patlama meydana geldi. Patlamayı gören ve duyan vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

ALEVLER KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Bögleye kısa sürede ulşan ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın, kısa süre içerisinde kontrol altına alınarak söndürüldü. Yaşanan olayda can kaybı olmazken, fabrikada hasar meydana geldi.

Dumanların çıkmasının hemen ardından alevlerin yükselmesi çevrede bulunan bir vatandaşın kamerasına saniye saniye yansıdı. Yangının çıkış nedeni araştırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...