Tgrt Haber

Ankara’nın Keçiören'de yangın! İtfaiye eri görev şehidi oldu... 2'sinin durumu ağır

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
04 Ekim 2023 11:28 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 13:39
Ankara’nın Keçiören'de yangın! İtfaiye eri görev şehidi oldu... 2'sinin durumu ağır
keçiören,yangın,itfaiye

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında 4 itfaiye eri dumandan etkilenirken biri görev şehidi oldu. 2 itfaiyecinin ise durumu ağır.

Ankara’da çıkan bir daire yangında 4 itfaiye eri dumandan etkilenirken, biri hayatını kaybederek görev şehidi oldu. 

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bilgilere göre, saat 07.45 sıralarında Keçiören ilçesi Bölük Caddesi'nde bulunan 5 katlı apartmanın 1. katında yangın çıktı.

4 İTFAİYECİ ETKİLENDİ

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekibi geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında dumandan etkilenen 4 itfaiye eri ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

İtfaiye erlerinden birinin şehit olduğu, biri entübe olmak üzere 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yangının çıktığı daire ise kullanılamaz hale geldi. Binanın etrafına güvenlik şeridi çeken ekiplerin yangının çıktığı dairede incelemesi sürüyor.

YOĞUN DUMANDAN ETKİLENDİLER

Yangına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesi'ndan yapılyan açıklamada, "Keçiören ilçesi Osmangazi Mahallesi Bölük Caddesi’nde bir apartmanda çıkan yangında 4 itfaiye personelimiz, mahsur kalma vakası olup olmadığını kontrol ederken yoğun dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılmıştır.

Bir mesai arkadaşımız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Tedavi görmekte olan 3 mesai arkadaşımızdan ikisinin sağlık durumu ağır, birinin ise sağlık durumu iyidir" ifadelerine yer verildi.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...