Tgrt Haber

Ankara'da “çöp dökme” kavgasında silahlar konuştu: 1 ölü, 1 yaralı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Mart 2024 19:10 - Güncelleme : 06 Mart 2024 19:20
Ankara'da “çöp dökme” kavgasında silahlar konuştu: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'da "çöp dökme" meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Olayın detayları ise şoke etti.

Ankara’da iki iş yeri arasında “çöp dökme” kavgası kanlı bitti. Olay, Yenimahalle ilçesi İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, R.C.D. isimli şahıs ile komşusu olan işyeri sahibi M.D. (41) arasında çöp dökme tartışması yaşandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine R.C.D., evine gidip tüfeğini aldıktan sonra M.D.'nin işyerine geldi ve ateş açtı. Açılan ateş sonucunda M.D. hayatını kaybederken, olayda E.Ç. isimli bir kişi de yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, R.C.D.'yi çalışmalar sonrası yakaladı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...