Tgrt Haber

İstanbul ve Ankara'da DEAŞ'a darbe: 32 gözaltı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Aralık 2023 09:04 - Güncelleme : 28 Aralık 2023 09:44
İstanbul ve Ankara'da DEAŞ'a darbe: 32 gözaltı!
,ankara,istanbul,

Güvenlik güçleri DEAŞ'a darbe vurmaya devam ediyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca DEAŞ terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde 22 şüpheli yakalandı. Ankara'da ise DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu tespit edilen 10 kişi için gözaltı kararı verildi.

DEAŞ'la mücadele sürüyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, DEAŞ terör örgütüne yönelik geçmişte gerçekleştirilen soruşturmalarda elde edilen dijital materyaller ve sosyal medyada paylaşılan örgüt mensuplarına ilişkin görüntülerden kimlikleri tespit edilen ve örgütsel faaliyetlerde bulundukları tespit edilen 10 kişi için gözaltı kararı verdi.

İSTANBUL'DA 22 GÖZALTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttükleri iddiasıyla 25 şüpheli tespit edildi. Tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon sonucu 22 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilere yönelik yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 22 şüpheli yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...