Tgrt Haber

Son dakika! Ankara'da FETÖ operasyonu: 6 şüpheli yakalandı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Kasım 2022 09:07 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 09:46
Son dakika! Ankara'da FETÖ operasyonu: 6 şüpheli yakalandı
ankara,fetö

Son dakika haberi: Ankara merkezli 4 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri mahrem yapılanması kapsamında başlatılan operasyonda haklarında gözaltı kararı çıkarılan 9 şüpheliden 6'sı yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü'nce, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri mahrem (Kara ve Hava Kuvvetleri) yapılanmasında faaliyet gösteren, haklarında etkin pişmanlıktan yararlanan örgüt mensuplarının beyan ya da teşhiste bulunduğu ve örgütün mahrem alanda kullandığı haberleşme yöntemlerinden olan büfelerden periyodik veya ardışık aranma kayıtları analiz çalışmaları neticesinde tespit edilen 9 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

6 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Gözaltı kararı verilenler arasında astsubay olarak görev yapan 2 kişi, görevdeki bir uzman çavuş, daha önce ihraç edilmiş 2 subay ve görevden ihraç edilmiş 4 astsubay var. Ankara merkezli 4 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda şüphelilerden 6'sı yakalandı. Firari zanlıların yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...