Tgrt Haber

Ankara'da kahreden kaza: 3 uzman çavuştan biri öldü, ikisi yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Kasım 2023 09:59 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 10:00
Ankara'da kahreden kaza: 3 uzman çavuştan biri öldü, ikisi yaralı
Ankara,trafik kazası,uzman çavuş

Ankara'da kontrolden çıkan otomobil tıra arkadan çarptı. Feci kazada otomobildeki 3 uzman çavuştan biri hayatını kaybetti, 2 uzman çavuş ise yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ankara'da kahreden bir trafik kazası meydana geldi. Uzman çavuşların bulunduğu otomobilin yaptığı kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; kaza TEM Otoyolu Çamlıdere mevkiinde meydana geldi. Ankara'dan İstanbul yönüne doğru gitmekte olan Ö.Ö. idaresindeki 10 BS 886 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çamlıdere Kavşağı'nda aynı yöne seyreden bir tıra arkadan çarptı.

1 ÖLÜ, BİRİ AĞIR 2 YARALI

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı kontrollerde, otomobilde yolcu olarak bulunan Uzman Çavuş Sedat Gürkan Kaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralanan Uzman Çavuş Ö.Ö. ve Uzman Çavuş E.A. ise ambulanslarla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan E.A.'nın da hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...