Tgrt Haber

Antalya'da evleri de sel bastı, mobilyalar sular içinde kaldı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Şubat 2024 09:59 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 10:01
antalya,sel

Antalya'da yaşanan sel olayında evler de sular altında kaldı. Mobilyalar sel suları nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

Antalya'da gece saatleri boyunca devam eden yoğun yağışlar sonrası sel ve taşkın nedeniyle evler de zarar gördü. Cadde ve sokaklardaki araçlar sular altında kalırken çok sayıda maddi hasar meydana geldi.

Valilik bünyesinden yapılan açıklama neticesinde okulların 1 gün süre ile tatil edildiği duyuruldu. Yapılan açıklamada, "İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle; 5 merkez ilçemizde (Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa) eğitim kurumlarımızda Hıfzıssıhha kararı gereğince 13.02.2024 Salı günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Ayrıca olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçemizde kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel 1 gün idari izinli sayılacaktır." ifadelerine yer verildi.
Şiddetli yağış ve selin getirdiği olumsuzluk nedeniyle motokuryelerin trafiğe çıkışına da izin verilmeyeceği duyuruldu. Yapılan duyuruda "İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle 5 merkez ilçemizde; Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa'da ikinci bir duyuruya kadar motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyecektir." denildi.

Antalya'da evleri de sel bastı, mobilyalar sular içinde kaldı - 1. Resim

Antalya'da evleri de sel bastı, mobilyalar sular içinde kaldı - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...