Tgrt Haber

Antalya'da korkunç kaza: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 May 2024 05:46 - Güncelleme : 25 May 2024 10:29

Antalya'da otomobil köprüden dereye uçtu. Otomobilin dereye düşmesi sonucu kaybolan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı. Kazada 3 kişi canını son anda kurtardı.

Antalya'nın Aksu ilçesinde dün gece meydana gelen kazada bir otomobil köprüden dereye uçtu. Kazada araçtaki 5 kişiden 3'ü kendi imkanlarıyla kurtulurken, 20'li yaşlarda bir kadın ve bir çocuk ise kayıplara karıştı. Uzun süre arama çalışmalarının ardından kaybolan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kaza, Aksu ilçesinin Gökdere Mahallesi'nde bulunan yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki bir köprüde gerçekleşti. 15 MA 0595 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak dereden aşağı yuvarlandı ve suya gömüldü.

Araçtaki yabancı uyruklu ve isimlerinin henüz öğrenilemeyen 5 kişiden 3’ü kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. İhbarla birlikte olay yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK), itfaiye, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler belirtilen adrese gelirken, kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Derede kaybolan 20’li yaşlardaki bir kadın ile çocuk olduğunun belirtilmesi üzerine dalgıçlar derede arama başlattı.

Antalya'da korkunç kaza: 2 kişi kayıp! - 1. Resim

ARKA KOLTUK 1 KİLOMETRE UZAKLIKTAN ÇIKTI

İlk olarak otomobilin bulunduğu noktadan arama çalışmalarına başlayan ekipler, derenin içinin adeta didik didik aradı. Akıntı yönüne doğru yapılan aramalarda 1 kilometre uzaklıktaki dere menfezinde aracın arka koltuğu bulundu. Ekipler bu noktada çalışmalarını yoğunlaştırsa da kayıplara ulaşılamadı. 

KAZA YERİNDEKİ TERLİK DİKKAT ÇEKTİ

Kazanın gerçekleştiği köprüde küçük bir çocuğa ait terlik ve aracın parçalarının yer alması dikkat çekti. Çekici yardımıyla dereden çıkartılan aracın arka bagajında ise bir kasada kabakların bulunduğu, arka camında da Zeynep yazısının yer aldığı görüldü.

1 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Derenin içinde ve etrafında devam eden arama çalışmaları neticesinde aracın düştüğü yerden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...