Tgrt Haber

Apartman dairesinde şiddetli patlama:1 ölü! Beşinci kattan aşağı düştü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
24 May 2024 13:57 - Güncelleme : 24 May 2024 13:59

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir apartmanın beşinci katındaki dairede patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken patlama sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bulunan bir apartmanın en üst katında henüz belirlenemeyen nedenle büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binada yangın çıktı.

Patlama sesinin duyan vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda; itfaiye, 112 Acil Sağlık, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi.

Apartman dairesinde şiddetli patlama:1 ölü! Beşinci kattan aşağı düştü - 1. Resim

İhbarın ardından kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Güvenlik güçleri ise binadaki daireler ile çevredeki evleri tahliye etti.

PATLAMANIN ETKİSİYLE AŞAĞIYA DÜŞTÜ

Patlamanın meydana geldiği beşinci kattaki daireden düşen kişi hayatını kaybetti. Tatvan Kaymakamı Remzi Demir, olay yerinde incelemelerde bulundu, görevlilerden bilgi aldı.

Apartman dairesinde şiddetli patlama:1 ölü! Beşinci kattan aşağı düştü - 2. Resim

PATLAMANIN NEDENİ HENÜZ TESPİT EDİLEMEDİ

Bölgedeki çalışmalara katılan Arama ve Kurtarma Derneği (AKUT) İl Temsilcisi Fevzi Epözdemir, patlamanın nedeninin bilinmediğini, soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...