Tgrt Haber

İstanbul Arnavutköy’e kauçuk fabrikasında yangın çıktı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ocak 2023 06:00 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 10:54
istanbul,arnavutköy,yangın,fabrika

İstanbul Arnavutköy’de 10 bin metrekarelik alana kurulu olan kauçuk fabrikasında yangın çıktı. Zaman zaman patlamanın yaşandığı yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. 

Arnavutköy’de gece saatlerinde meydana gelen olayda 10 bin metrekarelik alana kurulu olan kauçuk fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm fabrikayı sardı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahaleye başlarken, polis ekipleri yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğu önlemek için çevrede güvenlik önlemi aldı.

YANGIN KONTROL ALTINDA

Çevre ilçelerden gelen çok sayıda itfaiye ekibinin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alındı. Fabrika içinde yanan kauçuk parçalarının tekrardan yanma ihtimaline karşı itfaiye ekipleri uzun süre soğutma çalışması yaptı. Öte yandan yangın yerine gelen İGDAŞ ekipleri yaşanabilecek doğal gaz patlamasına karşı fabrikaya giden gaz akşını kesti.

İstanbul Arnavutköy’e kauçuk fabrikasında yangın çıktı

İstanbul Arnavutköy’e kauçuk fabrikasında yangın çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...