Tgrt Haber

Aşırı hız sonrası korkunç kaza! Direğe çarpan otomobil demir yığınına döndü: 3 ölü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ekim 2023 08:03 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 08:13
Aşırı hız sonrası korkunç kaza! Direğe çarpan otomobil demir yığınına döndü: 3 ölü
kaza,çorum,aşırı hız

Çorum’da aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki direğe çarptı. Demir yığınına dönen otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti.

Aşırı hız bir kez daha trajik bir kazanın yaşanmasına sebep oldu,. Çorum'da kontrolden çıkan otomobil yol kenarında bulunan reklam panosunun direğine çarparak demir yığınına dönerken, 3 kişi ezilerek hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre korkunç kaza, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Erkan Etyemez'in (37) kullandığı otomobil caddede hızla seyir halinde iken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan reklam tabelasının direğine büyük bir şiddetle çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil adeta akordiyona dönerken kazayı gören yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık, polis ve Çorum Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

ARAÇTAN GÜÇLÜKLE ÇIKARILDILAR 

Sağlık ekipleri ilk müdahalelerinde sürücü Erkan Etyemez'in yanı sıra, otomobilde yolcu olarak bulunan Nermin Çağıl (39) ile Menşure Yıldız'ın (35) hayatını kaybettiğini belirledi.

İtfaiye ekiplerinin uzun çalışmaları sonucu sürücünün cesedi araç içerisinden çıkarıldı. Savcının incelemesinin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden sürücü Erkan Etyemez'in 2 çocuk babası olduğu, Alaca'da ikamet ettiği ve fırın işletmecisi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...