Tgrt Haber

At eti skandalı! Çöpten çıkan hayvan kemikleri halkı şüphelendirdi

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Mart 2024 14:26 - Güncelleme : 04 Mart 2024 16:36
düzce,at eti

Düzce'de halk bir tesisin at eti kestiği şüphesiyle yetkililere haber verdi. Çöpten çıkan eti sıyrılmış tek tırnaklı hayvan kemikleri sonrası yetkililer harekete geçti. Çöpe atılma anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Düzce'de halk çöpten çıkan eti sıyrılmış hayvan kemikleri sonrası at etinin piyasaya sürüldüğü şüphesiyle polislere haber verdi. Tepkiler üzerine Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü harekete geçti.

Aziziye Mahallesinde bir çöp konteynırına atılan kemiklerden şüphelenen vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Polis durumu Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri bildirdi. Olay yerine gelen Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri yaptıkları incelemede çöpe atılan kemiklerin tek tırnaklı (At) hayvan kemikleri olduğunu ortaya çıktı.

At eti skandalı! Çöpten çıkan hayvan kemikleri halkı şüphelendirdi - 1. Resim

Düzce’de çöp konteynırında bulunan kim yada kimler tarafından atıldığını belirlenmesi için inceleme başlattı. Polis ekipleri bölgedeki iş yerleri güvenlik kameraları ile Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarını inceleme altına aldı.

At eti skandalı! Çöpten çıkan hayvan kemikleri halkı şüphelendirdi - 2. Resim

Duruma tepki gösteren Emrullah Arslan isimli vatandaş, "İnsanların ne tükettiğini bilmesi açısından korkutucu manzara. Buradaki at kemikleri sanırım. Bunlar gıda olarak işlenmiş, belli. Belki de bazı yerlerde paketlenip satılacak. Ya inek etine karışacak satılacak, ya da direkt et olarak satılacak ama bu manzara hiç hoş değil. Mutlaka konunun takibinin yapılmasını istiyoruz. İnsanlar ne yediğini bilsin. İnsanların bu şekilde sağlığıyla da oynamasınlar" dedi.

Bu arada Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevlileri, bölgede et satışı yapan tedarik zincirleri ve marketlerde denetim başlattı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...