Tgrt Haber

Ata Emre Akman'ı öldüren katil zanlısının babası tutuklandı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
17 May 2024 15:03 - Güncelleme : 17 May 2024 16:33
Ata Emre Akman'ı öldüren katil zanlısının babası tutuklandı

Balıkesir’de bir zincir restoranda kurye olarak çalışan ve sipariş götürdüğü sırada uğradığı bıçaklı saldırıda ölen Ata Emre Akman'ın katil zanlısının babası da tutuklandı.

1 Mayıs'ta Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta, Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman sokakta korkunç şekilde öldürüldü. 

Akman, vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde Akman'ın öldüğü belirlendi.

Son dakika... Kurye cinayetinde katilin ifadesi ortaya çıktı: Beni tersledi, bıçakladım

BABASI DA TUTUKLANDI

Balıkesir'de üniversite öğrenimi görürken motokuryelik yaparak harçlığını çıkaran Ata Emre Akman cinayetinde tutuklu sayısı 2'ye yükseldi. Katil zanlısı olarak yakalanan E.Ö.'nün babası O.Ö. de olayla ilgili gözaltına alındı. SEGBİS sistemi ile ifadesi alınan O.Ö. tutuklanarak Kepsut Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: Tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...