Tgrt Haber

Son dakika! Aydın'da eğitim uçağı düştü: Ekipler bölgede...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ağustos 2023 13:55 - Güncelleme : 22 Ağustos 2023 14:52
Son dakika! Aydın'da eğitim uçağı düştü: Ekipler bölgede...
Aydın,Uçak,Kaza,Son dakika

Son dakika haberi: Aydın'da bir eğitim uçağı kalkış sırasında düştü. Kazanın ardında bölgeye ekipler sevk edilirken uçakta bulunan iki kişinin yaralandığı bildirildi.

Aydın’da Çıldır Havalimanı yakınlarında meydana gelen olayda, THY uçuş okulunun eğitim uçağı, kalktıktan kısa bir süre sonra Çeştepe Hayvan Pazarı ile havaalanı arasındaki tarlaya düştü.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; uçakta bulunan eğitmen ile pilot adayı yaralandı. ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerinde güvenlik önlem alırken, uçağın üstünün brandayla örtüldüğü görüldü.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan kazaya ilişkin, "Aydın Çıldır Uçuş Akademisi işletmesinde bulunan TC-TDA tescil işaretli hava aracının Aydın Çıldır Havaalanından kalkışını müteakip henüz bilinmeyen bir nedenle pist sonuna düşmesi neticesinde hava aracı kazası meydana gelmiştir. Kaza sonucu iki pilot yaralanmış ve hastaneye sevk edilmiştir" açıklaması yapıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...