Tgrt Haber

Bakan Soylu'dan TOGG mesajı: 'Bizim' olduğu için 'öteki' gibi değilsiniz

15 Nisan 2023 10:52 - Güncelleme : 15 Nisan 2023 11:04
Süleyman Soylu,TOGG

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber canlı yayınında Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in sorularını cevaplıyor. Yayına TOGG ile gelen Soylu, yerli otomobile ilişkin de açıklamalarda bulundu...

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için geri sayım başladı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber canlı yayınında TGRT Ankara Temsilcisi Ercan Gürses’in sorularını cevaplıyor. Yayına  TOGG ile gelen Soylu, yerli ve milli otomobil hakkında da önemli demeçler verdi.

Bakan Süleyman Soylu, "Araba sürmek güzel bir şey TOGG sürmek daha güzel bir şey. TOGG bizim olduğu için öteki gibi değilsiniz. Çok esnek bir araba" ifadelerini kullandı.

"TOGG BİZİM OLDUĞU İÇİN 'ÖTEKİ' GİBİ DEĞİLSİNİZ"

Yerli otomobil Togg'a değinen Bakan Soylu, "Araba sürmek güzel bir şey, Togg'u sürmek daha güzel bir şey. Çok esnek bir araba. Sempatik, sürüş sempatisi olan bir araba. Tasarımından tutun sürüş keyfine kadar her şey, güvenliğine kadar her şey en ince noktasına kadar iyi tasarlanmış, iyi realize edilmiş, bunun dışında da seri bir araba. Sessiz bir araba ve en önemlisi, otururken başka araçlara, böyle bir duygunuz var mı bilmiyorum ama 'öteki' gibisiniz. Fakat Togg bizim olduğu için öteki gibi değilsiniz" dedi.

İMECE'NİN FIRLATILMASINA DA DEĞİNDİ

Yerli ve milli yüksek çözünürlüklü görüntüleme uydusu İMECE'nin uzaya fırlatılması hakkında da konuşan Bakan Soylu, "Yerli ve milli, TÜBİTAK tarafından üretilen ve artık görüntü aktarımı konusunda da gerek afet yönetimi olsun, gerek savunmada olsun... Bütün bunlarda kapasitemizi daha fazla genişletecek ve bizim olan bitr İMECE uydusuyla güne başladık. Bu konseptimiz, stratejimiz çok başarılı bir şekilde devam ediyor" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...