Tgrt Haber

Bakan Yerlikaya, Ankara saldırısında yaralanan polisleri ziyaret etti

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
02 Ekim 2023 20:16 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 23:16
,saldırı,Ankara

Son dakika haberi: İçişler Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da PKK tarafından düzenlenen hain saldırıda yaralanan iki polis memurunu hastanede ziyaret etti. Yerlikaya ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yerlikaya, "Kahramanlarımızla iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Yaralı polisleri Cumhurbaşkanımız ile görüştürdük. Teröristlere dünyaya dar ediyoruz. Son terörist kalıncaya kadar, mücadele azimle sürecek" diye konuştu. Yerlikaya ayrıca terörle mücadelecinin son terörist kalana kadar devam edeceğini de söyledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Saldırıda yaralanan iki polis memurunu kaldıkları hastanede ziyaret eden Bakan Yerlikaya, "Yaralı polisleri Cumhurbaşkanımız ile görüştürdük. Sağlık durumları iyi" dedi.  

Bakan Yerlikaya'nın açıklamalarından satır başları:

"Erkan kardeşimizin yanına geçtik, onların akrabaları orada moral veriyor herkes. Küçük operasyon geçirdi, gayet başarılı olduğunu öğrendik. 

Kahramanlarımızla iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Başhekimimize, hekimlerimize, her birine teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz ile birlikte Kayseri Develi'de cenazedeydik. Acımız büyük, başımız sağ olsun diyoruz. Eşi, annesi, altı aylık yavrusunu görünce çok duygulandık. 

Teröristlere dünyaya dar ediyoruz. Son terörist kalıncaya kadar, mücadele azimle sürecek"   

NE OLMUŞTU

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla saat 09.30 sıralarında gelen 2 terörist, bombalı saldırı eyleminde bulunmuş ve açılan ateş sırasında 2 emniyet görevlisi hafif yaralanmıştı.

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...