Tgrt Haber

Bakan Yerlikaya duyurdu: Göçmen kaçakçılarına büyük darbe

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 09:24 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 09:32
,Son dakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; İzmir, Hatay, Kilis, Gaziantep, Ağrı, Kars ve Van’da düzenlenen “KALKAN-11” operasyonunda 123 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.

Ekipler, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine büyük bir darbe daha indirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,  İzmir, Hatay, Kilis, Gaziantep, Ağrı, Kars ve Van’da göçmen kaçakçılarına yönelik "Kalkan-11" operasyonunun düzenlendiğini duyurdu.

Operasyonun detaylarına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Yerlikaya, operasyonda yakalanan 123 şüpheliden 50'sinin tutuklandığını, 22'sinin hakkında adli kontrol kararı verildiğini, 25'inin ise işlemlerinin devam ettiğini aktardı.

"İNSAN TACİRLERİNE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ"

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; insan kaçakçılığı yaparak, ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan insan tacirlerine asla fırsat vermeyeceğiz. Operasyonları düzenleyen kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Göçmen kaçakçılığıyla mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürdürülecektir"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...