Tgrt Haber

Bakan Yerlikaya Ramazan Bayramı tatilinin 5 günlük acı haberini paylaştı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Nisan 2024 10:16 - Güncelleme : 11 Nisan 2024 10:27

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk 5 gününde meydana gelen kazalara ve can kayıplarına ilişkin rakamları duyurdu.

Ramazan Bayramı tatilinin ilk 5 gününde gerçekleşen kazalara ilişkin İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya "Bayram tatilinin ilk 5 gününde toplam 3 bin 71 trafik kazası meydana geldi. 38 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. 5 bin 26 vatandaşımız yaralandı." dedi.

Yerlikaya sözlerinin devamında bayram tatilinde yollarda olan vatandaşları böyle uyardı: "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım."

Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım.

Ramazan Bayramı tatilinin ilk üç gününde, bin 838 trafik kazasında 19 kişi hayatını kaybettiği, 2 bin 912 kişi ise yaralandığı açıklanmıştı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...