Tgrt Haber

Balıkesir'de uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: Onlarca gözaltı var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ekim 2023 10:04 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 10:04
Balıkesir'de uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: Onlarca gözaltı var
Balıkesir,uyuşturucu,kaçakçılık,

Balıkesir'de uyuşturucu tacirleri ve kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında 45 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca operasyonlarda yüklü miktarda uyuşturucu madde, kaçak sigara ve akaryakıt da ele geçirildi.

Balıkesir Emniyeti'ne bağlı polis ekipleri, narkotik ve kaçakçılık suçlarına karşı düğmeye bastı. Yürütülen operasyonlarda çok sayıda şüpheli yakalandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılık ve uyuşturucu suçları ile mücadele kapsamında il genelinde operasyona çıktı.

Yürütülen çalışmalarda; 64,38 gram metamfetamin maddesi, 42,32 gram esrar maddesi, 5,43 gram skunk maddesi, 15,67 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 129 adet sentetik ecza hap, 5 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet fişek, 25 litre gümrük kaçağı alkol, 390 paket gümrük kaçağı sigara, 7 adet elektronik sigara, 2 bin 500 litre karışımlı akaryakıt ele geçirildi.

42 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM

Operasyonlarda 42 şüpheliye adli işlem yapıldı. Çeşitli suçlardan aranan 3 kişi gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...