Tgrt Haber

Başbakan Yıldırım: 'Evet'te bereket var

07 Mart 2017 21:30
Başbakan Yıldırım: 'Evet'te bereket var
başbakan yıldırım, evet, bereket,

Başbakan Binali Yıldırım, Kadınlar Günü için yapılan toplantıda açıklamalarda bulundu

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'deki Kadınlar Günü toplantısında konuştu.

"Engelli çocuğu olan anneye erken emeklilik getirdik. Daha kapsamlı çalışmalar var yeter mi, yetmez. Sizler için daha iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Bundan zerre endişeniz olmasın. 15 yıllık hükümetimiz döneminde toplumun bütün kesimlerine daha iyiyi sunmak için çalıştık. Türkiye için çıtayı hep yüksek tuttuk. Yapamazsınız diyen eski Türkiye seslerine kulak tıkadık. İşimiz vaktimizden çoktu. Kolları sıvadık memleket için yollara revan olduk. Türkiye kaos günlerine dönmesin diye gecemizi, gündüzümüze kattık"

"AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN SANDIĞA GİDECEĞİZ"

"Ekonomideki dalgalanmayı sakinleştirdik. Dün borsamız 25 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Değerli hanımefendiler, kadınsız demokrasi olmaz dedik. Buna hep inandık ve inşallah önümüzde 16 Nisan'da yapılacak referandum var. Daha demokratik anayasa için sandık başına gideceğiz. Çocuklarımızın geleceği için bir oylama gerçekleşecek. Aydınlık bir gelecek için sandığa gideceğiz. Hepinize önemli görevler düşüyor. Anayasa değişikliği ile neler olacak, Türkiye'de ne değişecek, ne değişmeyecek yoğun şekilde konuşuluyor. Bu oylamada 2 tercih var. Biri 'Evet' diğeri 'Hayır'."

"EVET'TE BEREKET VAR, 'HAYIR'DAN HAYIR GELMEZ"

"Güzel işler 'Evet' demekle başlar diyoruz biz. Evlenirken 'Evet' diyoruz, eğlenceye giderken, seyahate giderken, arkadaşlık kurarken 'Evet' diyoruz. Hayır'ın kendisi soğuk bir kelime. Reddetmek insan fıtratına uygun bir şey değil. 'Evet'te bereket var, 'Hayır'dan hayır gelmez diyorum. İşin latifesi bir yana bu kadar hanımı bir arada bulmuşken değişik bir şey var, kompozisyon var. Akademisyenler var, ev kadınları var, çalışanlarımız var, toplumun bütün kesimlerinin temsil edildiği Türkiye fotoğrafı var. Bu fırsatı kolay kolay elde edemem."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...