Tgrt Haber

Baykar ve Selçuk Bayraktar'dan iftiralara cevap: Suratlarına çarpınca utanıp vazgeçeceklerini...

20 Ocak 2023 22:55 - Güncelleme : 20 Ocak 2023 23:03
Baykar ve Selçuk Bayraktar'dan iftiralara cevap: Suratlarına çarpınca utanıp vazgeçeceklerini...
Baykar,Bayraktar,Ali Babacan

Baykar şirketi, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın sarf ettiği sözler sonrası yeni açıklama yaptı. Baykar lideri Selçuk Bayraktar ise ''İftiralarını suratlarına çarpınca utanıp vazgeçeceklerini maalesef düşünmediğimiz bazı karanlık mahfillerin bitmek bilmeyen yalanlarının aksine; Kainattaki en güçlü olgu olan Hakk'ı ve hakikati merak edenler için...'' ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın SİHA ve İHA üreten Baykar'a yönelik sarf ettiği "Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın dokunacağız" sözleri tepki çekmeye devam ediyor. Baykar şirketi atılan iftiralara bir cevap daha verdi.

BAYKAR'DAN AÇIKLAMA

Baykar'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Baykar, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağlı şirketlerden, 20 yıldan bu yana bir kişi dahi istihdam etmemiştir. 3.500 çalışanımız, 27 yaş ortalamamızla daima genç ve dinamiğiz. Her yıl 1.200 üniversiteli stajyer alımı yapıp gençleri yetiştiriyoruz.

https://twitter.com/BaykarTech/status/1616490435123490816

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da yapılan açıklamayı paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

İftiralarını suratlarına çarpınca utanıp vazgeçeceklerini maalesef düşünmediğimiz bazı karanlık mahfillerin bitmek bilmeyen yalanlarının aksine; Kainattaki en güçlü olgu olan Hakk'ı ve hakikati merak edenler için...

https://twitter.com/Selcuk/status/1616495221935587328

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...