Tgrt Haber

Bayraktar bayram mesaisinde! Denetimlerde görev alacak

29 Nisan 2022 18:52 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 18:59
Bayraktar bayram mesaisinde! Denetimlerde görev alacak

Haftanın son mesai gününün bitmesi ile birlikte milyonlarca vatandaş yola çıktı. Bayramın tadı kaçmasın diye çalışmalarını sıklaştıran ekipler havadan ve karadan denetim gerçekleştirdi. Ekiplerin çalışmalarına bu yıl Bayraktar TB2 de katıldı.

Türkiye’de bayram hareketliliği başladı. Son mesai gününün ardından yollara düşen milyonlarca vatandaş şimdiden yoğun trafik oluştururken ekiplerde denetimleri sıklaştırmak için çalışmalarını hızlandırdı.  Bursa’da Jandarma birimlerinin trafik denetimlerinde bayram öncesi havadan denetim gerçekleştirildi.

BAYRAM BOYUNCA DENETİM

Ekipler yol boyunca yolcu otobüslerini ve diğer taşıtları durdurarak denetim gerçekleştirdi. Ayrıca huzurun sağlanması ve vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için il jandarma ekipleri bayram süresi ve devamında trafik denetimi gerçekleştirmeye devam edecek. 

BAYRAKTAR DA GÖREV ALACAK

Ekipler 24 saat, 2 bin 224 ayrı noktada, 300 personel ile birlikte trafiği denetleyecek. Diğer yandan helikopterin yanında 2 adet drone ve 1 adet takbul gözlüğü de bu faaliyetler çerçevesinde kullanılacak. Bayraktar TB2 de denetimlerde görev alacak.

Bayraktar bayram mesaisinde! Denetimlerde görev alacak

Bayraktar bayram mesaisinde! Denetimlerde görev alacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...