Tgrt Haber

İstanbul trafiği bayramın ilk gününden beter! Havayı görüp çıkan pişman oldu

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Nisan 2024 14:00 - Güncelleme : 11 Nisan 2024 15:40

İstanbullular bayramda güzel havayı görünce dışarı akın etti. Bayramın ilk gününe göre trafik daha da yoğun seyrediyor. Turistik bölgeler ziyaretçi akınına uğrarken kalabalık havadan görüntülendi.

İstanbullular Ramazan Bayramı tatilini havanın güzel olmasıyla turistik yerlerde değerlendiriyor. Çevreden gelenlerle de turist akınına uğrayan İstanbul'da Adalar da gözde gezi yerlerinden birisi... Ancak havanın güzel oluşunu fırsata çevirmek isteyenler trafiği görünce pişman oldu. Yoğunluk bayramın ilk gününe göre daha da arttı.

Adalar'a gitmek için Kadıköy İskelesi'nde oluşan yoğunluk havadan görüntülendi. Beklenenden fazla talep üzerine ek vapur seferleri düzenlendi. Sabahın erken saatlerinden itibaren iskelede vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

Bursa’da bayram tatili için İstanbul’a gelen Yaşar Petek, “Ben Bursa’dan geliyorum, ilk defa gidiyorum Adalar'a, yoğun kalabalık var. Bekleyeceğiz inşallah sıra gelir. Her zaman televizyonlardan görüyordum. Bu bayram nasip oldu” diye konuştu.

Bayram havasını gören Adalar'a akın etti! Kuyruk havadan görüntülendi - 1. Resim

İSTANBUL'DA TRAFİK YÜZDE 71

Ramazan Bayramı dolayısıyla köprü ve otoyollar ile toplu taşıma araçlarının ücretsiz olduğu İstanbul'un bazı noktalarında hem trafik hem de yolcu yoğunluğu oluştu. Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu Hadımköy ve TEM Otoyolu Bahçeşehir mevkilerinde çift yönlü oluşan yoğunluk trafiğin ağır seyretmesine sebep oldu.

İstanbul trafiği bayramın ilk gününden beter! Havayı görüp çıkan pişman oldu - 2. Resim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik haritasına göre trafik öğleden sonra yüzde 70'i aştı. 

İstanbul trafiği bayramın ilk gününden beter! Havayı görüp çıkan pişman oldu - 3. Resim

Ramazan Bayramı dolayısıyla köprü ve otoyollar ile toplu taşıma araçlarının ücretsiz olduğu İstanbul'un bazı noktalarında hem trafik hem de yolcu yoğunluğu oluştu. Kadıköy-Eminönü, Kadıköy-Beşiktaş, Kadıköy-Üsküdar-Ortaköy iskelelerinde de yoğunluk yaşandı.

İstanbul trafiği bayramın ilk gününden beter! Havayı görüp çıkan pişman oldu - 4. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...