Tgrt Haber

Beşiktaş’ta korkunç olay: Başından vurulmuş halde bulundu! Son paylaşımı kafaları karıştırdı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 May 2024 13:54 - Güncelleme : 17 May 2024 14:12

İstanbul Beşiktaş'ta bir genç çalıştığı işletmede kafasından vurulmuş halde bulundu. Genç adamın son paylaşımı ise dikkat çekti.

Gayrettepe Mahallesi’nde bulunan bir restoranda meydana gelen olayda, Burak Bagane isimli şahıs çalıştığı işletmede başından vurulmuş halde bulundu. 

 İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri tarafından Burak Bagane'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ 

Olaydan hemen önce hayatını kaybeden Burak Bagane'nin sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda Bagane, “Hayatım boyunca doğruları konuştum. Kimsenin yanlışına ortak olmadım. Az adam olun dedikçe şerefsizliği seçenler ile işim olmadı. Kimsenin hakkı yok üstüme bir iyiliğe karşı 10 iyilik yaptım” ve “Leş ve anlamsız hayat” ifadelerine yer verdi.
Polis ekiplerinin olay ile ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...