Tgrt Haber

Beton mikserinin altında kalan hamile kadın feci şekilde can verdi

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Şubat 2024 12:56 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 12:56
,kaza,ataşehir

İstanbul Ataşehir’de cadde üzerinde mendil satan hamile kadın, beton mikserinin altında kalarak feci şekilde can verdi.

Ataşehir'de Kayışdağı Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, cadde üzerinde mendil satan Asya Sarmaşık adlı hamile kadın korkunç şekilde hayatını kaybetti. Yolun karşısına geçmek isteyen genç kadın beton mikserinin altında kalarak can verdi. 

Beton mikseri şoförünün fark etmediği kadın feci şekilde hayatını kaybetti. Kadının karnındaki bebeği de olay yerinde vefat etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından cenazeler kaldırıldı. Beton mikserinin şoförü ise polis tarafından gözaltına alındı.

"KÖR NOKTADA KALMIŞ"

Olaya tanık olan Murat Güven, "Bizim aracımız kırmızı ışıkta duruyor yeşil yandığı zaman hareket ediyor. O esnada peçete satan kadın bir anda aracın önüne atlamış. Kör noktanın altına düşmüş galiba" dedi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ 

Hayatını kaybeden kadının eşi ve yakınları olay yerinde fenalık geçirdi. Sinir krizi geçiren aile üyeleri polis ekipleri tarafından sakinleştirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...