Tgrt Haber

Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza: Kaza anına ait görüntüler geldi

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
19 Mart 2022 16:00 - Güncelleme : 19 Mart 2022 21:11

TEM Otoyolu Bolu Tüneli'nde meydana gelen ve 18 aracın karıştığı zincirleme kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Video kayıtta, bir aracın makas atması sonucu İstanbul istikametinde seyreden diğer araçların birbirine çarptığı görülüyor. Kazada 1'i ağır 30 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu Bolu Dağı tüneli İstanbul istikametinde zincirleme kaza meydana geldi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 18 aracın karıştığı zincirleme kazada 30 kişi yaralandı. Kaza anını gösteren görüntüler ise faciaya makas atan bir aracın neden olduğunu ortaya koydu. 

Videoda bir araç makas atarak ilerlerken, başka bir araca çarptı. Diğer araçlar da kazaya karıştı. 

Kazanın ardından itfaiye ekipleri sıkışan yaralıları çıkarmak için çalışma başlattı. İstanbul istikameti, trafiğe kapatıldı. 

BOLU VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Bolu Valisi Ahmet Ümit "Kazayı az önce haber aldık. Tüm ekipler harekete geçti. İlk aldığımız bilgiye göre yaralamalı bir kaza olduğu söyleniyor umarım ölümlü değildir. Umarım böyle kalır. Ara ara kar yağışı devam ediyor. Normal şartlarda yollarımız açık. Mecbur kalmadıkça yola çıkmayalım. Tünel çevresinde özel ekiplerimiz var, anında müdahale ediliyor. Zincirleme olduğu için başka ekipler de gönderdik" dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, kazaya 18 aracın karıştığını da belirtti, yaralı sayısını ise 1'i ağır 30 olarak açıkladı. 

Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza: Kaza anına ait görüntüler geldi

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...